| Reizen

U wilt toch ook veilig de weg op in Nederland en de rest van Europa? In deze blog komt u te weten wat u in ieder geval in elk Europees land mee moet hebben in de auto. Verder geven we ook tips om naast de verplichte producten ook handige, en vooral producten voor uw eigen veiligheid te bespreken.

Verplicht mee in Nederland:

In Nederland zijn in ieder geval een gevarendriehoek en een veiligheidsvest verplichtEen verbanddoos is niet verplicht, maar al zeggen wij zelf wel erg handig voor op de camping of onderweg. Een lampenset zelf is in Nederland niet verplicht, maar als uw lichten het niet doen krijgt u wel een bekeuring. Daarom raden wij aan wel een lampenset in de auto te hebben omdat wanneer u aangehouden word en een lampenset bij u heeft u geen bekeuring krijgt. In ons pakket Nederland zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Frankrijk:

Net als in Nederland zijn een gevarendriehoek en een veiligheidsvest verplicht in Frankrijk. Ook een verbanddoos is niet verplicht maar wel altijd handig voor onderweg of op de camping. In principe is een alcoholtester verplicht in de auto aanwezig in Frankrijk, maar er word niet bekeurd als deze ontbreekt. Daarom hebben wij geen alcoholtester in ons assortiment en in ons Frankrijk pakket. In ons pakket Frankrijk zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Duitsland:

In Duitsland zijn een aantal producten verplicht aanwezig in de auto. Dit zijn een gevarendriehoek, veiligheidsvest en een verbanddoos. Net als in Nederland is een lampenset niet verplicht maar er word wel bekeurd als een lamp defect is. Daarom is een lampenset in Duitsland geen overbodige luxe. In ons pakket Duitsland zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Spanje:

In Spanje zijn 2 gevarendriehoeken verplicht, 1 voor de auto en 1 achter de auto. Ook is een veiligheidsvest verplicht voor iedereen die in de auto aanwezig is. Een verbanddoos is niet verplicht maar naar onze mening zeer handig voor onderweg of op de camping. In ons pakket Spanje zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Italië:

Ook in Italië zijn een gevarendriehoek en een veiligheidsvest verplicht. Een verbanddoos is niet verplicht maar zeer handig voor onderweg of op de camping. Een lampenset is niet verplicht maar er word net als in andere landen bekeurd bij een defect licht. Een lampenset is daarom zeker de moeite waard. In ons pakket Italië zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in België:

In België zijn een gevarendriehoek, veiligheidsvesten en een verbanddoos verplicht.  In ons pakket België zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Oostenrijk:

In Oostenrijk zijn een gevarendriehoek, veiligheidsvesten en een verbanddoos verplicht.  In ons pakket Oostenrijk zit ook een veiligheidshamer, dit is niet verplicht maar wij raden dit ten zeerste aan voor uw eigen veiligheid!

Verplicht mee in Zwitserland:

In Zwitserland is alleen een gevarendriehoek verplicht. Voor uw eigen veiligheid zit er in ons pakket ook nog 2 veiligheidsvesten en een verbanddoos.

In ons assortiment hebben wij verschillende kant-en-klare veiligheidspakketten om veilig en volgens de regels door deze landen te reizen. Deze pakketten kunt u via de volgende link bekijken: https://www.veiligheidstas.nl/pakketten